divendres, 13 de novembre de 2009

presentació del blog COSES MEVES


hola bona nit a tots i totes, avui enceto una nova faceta en la meva vida, no hauria dit mai que el pas del tems i la boja cursa de les noves tecnologies, portarien a les persones a comunicar-se per tot el món a través d' una petita pantalla de "tele" des de qualsavol punt del planeta. Actualment estic prop dels cinquanta i recordo molt bé que les comunicacions entre les persones eren molt diferents a les actuals,en aquelles parlaves cara a cara amb el teu interlocutor, aquelles converses amb els veïns de casa o del mas, aquelles tertúlies del cafè o del casal del poble, (tan entrenyables).
Ara és ben diferent però, comunicatiu al cap i a la fi, que és del què es tracte.
Sóc el Josep Bes de Riudoms, comarca del Baix Camp, de la demarcació de Tarragona, província
que engloba les comarques del sud de Catalunya i que juntament amb les provincies de Lleida, Girona, i Barcelona formen aquest petit país sense ESTAT; situat al nord-est de la península Ibèrica.
Aquest blog només pretén ser una eina de comunicació i res mes, jo aniré documentant les COSES MEVES, les meves opinions diverses, vivències, fets ,política, futbol, etc. Sempre amb el màxim respecte per a tot i tots, si algú entra en el blog i vol dir la seva o qualsavol altre cosa espero que sigui en les mateixes condicions, és per això que us demano sempre la vostra identificació.....final presentació....fins aviat.

1 comentari:

  1. Donar-te molts ànims, després d'quest ensurt que has tingut, espero veure't junt amb la LLuna fent curses per la muntanya.
    Susanna Dolcet
    (coneguda de la família)

    ResponElimina